Ajattelin tulla tekemään tilannepäivitystä. Eli painan nyt 88 kiloa - pari päivää aamupaino on ollut 87,9 ja 88,1 kilon välillä. Tämä trkoittaa, että olen noin 6 viikossa keventynyt 6 kiloa karppauksen avustuksella. En vieläkään harrasta juurikaan liikuntaa - kerran pari viikossa käyn vauvan kanssa pienellä pyörälenkillä ja lähes päivittäin lyhyellä vaunulenkillä. Kävin tekemässä "Model My Diet"-sivulla itsestäni nyt- ja tavoitekuvan - siitä tuli tällainen: nytjamyohtoiv-normal.jpg

 

Mulla on ollut viimeiset pari viikkoa kohtalaisen samanlainen ruokavalio. Syön 1-2 kertaa päivässä pakastemustikoita ja -vadelmia hasselpähkinäjauhon ja kookoshiutaleiden kera ja kerran pari päivässä paistettua kananmunaa jonkinlaisen kastikkeen tai pekoni/jauheliha/kana/... kera, ohessa syön useimmiten tuoretta pinaattia tai salaattia ja kirsikkatomaatteja. Olemme myös käyneet n viikottain lähipizzeriassa syömässä - vakiotilaukseni sieltä on salaatti, jossa tuplasti kebablihaa, jalapenoja ja juustoa sekä jogurttikastiketta. :) Eilen sovelsin yhtä karppaus.infon ohjetta ja tein ehkä parasta koskaan tekemääni ruokaa! Suosittelen kokeilemaan! Tässä ohje:

 

400g jauhelihaa, 2pkt pekonia, pätkä suippopaprikaa ja 2 sipulia paistetaan kypsäksi pannulla ja kaadetaan uunivuokaan maustamisen jälkeen - käytin mausteina yhtä kokonaista chiliä, grillausmaustetta, suolaa ja musta- sekä valkopippuria. Vuokaan heitetään sekaan 400g raejuustoa ja maun mukaan auramurua. Lopuksi päälle kaadetaan n 4 dl kermaa ja 2 kananmunaa yhteen sekoitettuna. Päälle vielä juustoraastetta ja 200 asteiseen uuniin n 30 minuutiksi/kunnes juusto on ruskeaa. Tuosta satsista tulee 8 annosta. :)

Söin tuon ruoan lisukkeena vihreää salaattia, jossa oli seassa hieman raastettua porkkanaa ja punakaalia. Sekä pikapaistoin pannulla kookos-valkosipuliöljyssä pussillisen nuppuvihanneksia(parsakaalia, kukkakaalia sekä keltaista ja oranssia porkkanaa). Yksi pussillinen noita pakastevihanneksia riitti kahden annoksen lisukkeeksi. :)

 

Karppaus jatkuu ilolla ja toivottavasti paino jatkaa laskuaan tuolla vähintään 1 kilo/viikko... :)