SUKLAISET HERKKUPALAT

 

WP_002196-normal.jpg

1 levy 86% suklaata

1,5 kpp espressoa

Kourallinen saksanpähkinöitä

Kookoshiutaleita maun mukaan

Hieman kookosrasvaa

 

Sulatetaan ja sekoitetaan yhteen vesihauteessa. Kaadetaan esim silikonisiin muffinssivuokiin ja laitetaan pakastimeen pakastumaan. Syömävalmiita ovat n parin tunnin päästä, mutta jos syö toisena päivänä, niin vaatii jonkin aikaa sulamista ennenkuin syöminen onnistuu. :)

 

 

VUOHENJUUSTOLLA GRATINOIDUT KESÄKURPITSAT

 

WP_002130-normal.jpg

 

75g vuohenjuustoa

1 pitkittäin puolitettu kesäkurpitsa

1 rkl huoneenlämpöistä voita

N. ½ dl kermaviiliä/creme fraichea tms

Valkosipulia

Suolaa

Pippuria

Oreganoa

 

Uuni 200 astetta. Kesäkurpitsasta koverretaan siemenet pois ja laitetaan se uunivuokaan. Osa vuohenjuustosta murennetaan ja sekoitetaan yhteen voin, creme fraichen, valkosipulin ja mausteiden kanssa. Seos levitetään kesäkurpitsan päälle ja päälle ripotellaan loput vuohenjuustosta. Gratinoidaan uunissa n 15-25 minuuttia, kunnes juusto on kauniin väristä.

 

SUVIN KARPPIPIZZA

WP_002132-normal.jpg

 

Pohja:

1 suuri kesäkurpitsa

2 kananmunaa

4,5dl juustoraastetta

Kuumenna uuni 225 asteiseksi. Raasta kesäkurpitsa raasteeksi ja poista siitä ylimääräinen neste. Sekoita ainekset kulhossa ja levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Esipaista uunissa 8 minuuttia.

Pizzan voi täyttää millä aineksilla tahtoo, mutta tässä on minun pizzani täytteet:

Tomaattikuutioiden ja sipulin kanssa paistettua jauhelihaa

Pinaatinlehtiä

Vuohenjuustoa

Valkosipulia, oreganoa ja mustapippuria

Juustoraastetta

Lopuksi paista sen aikaa, että juusto on sulanut ja pizza näyttää valmiilta. :)

WP_002136-normal.jpg