SUKLAISET HERKKUPALAT
1 levy 86% suklaata
1,5 kpp espressoa
Kourallinen saksanpähkinöitä
Kookoshiutaleita maun mukaan
Hieman kookosrasvaa
Sulatetaan ja sekoitetaan yhteen vesihauteessa. Kaadetaan esim silikonisiin muffinssivuokiin ja laitetaan pakastimeen pakastumaan. Syömävalmiita ovat n parin tunnin päästä, mutta jos syö toisena päivänä, niin vaatii jonkin aikaa sulamista ennenkuin syöminen onnistuu. :)
VUOHENJUUSTOLLA GRATINOIDUT KESÄKURPITSAT
75g vuohenjuustoa
1 pitkittäin puolitettu kesäkurpitsa
1 rkl huoneenlämpöistä voita
N. ½ dl kermaviiliä/creme fraichea tms
Valkosipulia
Suolaa
Pippuria
Oreganoa
Uuni 200 astetta. Kesäkurpitsasta koverretaan siemenet pois ja laitetaan se uunivuokaan. Osa vuohenjuustosta murennetaan ja sekoitetaan yhteen voin, creme fraichen, valkosipulin ja mausteiden kanssa. Seos levitetään kesäkurpitsan päälle ja päälle ripotellaan loput vuohenjuustosta. Gratinoidaan uunissa n 15-25 minuuttia, kunnes juusto on kauniin väristä.
SUVIN KARPPIPIZZA
Pohja:
1 suuri kesäkurpitsa
2 kananmunaa
4,5dl juustoraastetta
Kuumenna uuni 225 asteiseksi. Raasta kesäkurpitsa raasteeksi ja poista siitä ylimääräinen neste. Sekoita ainekset kulhossa ja levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Esipaista uunissa 8 minuuttia.
Pizzan voi täyttää millä aineksilla tahtoo, mutta tässä on minun pizzani täytteet:
Tomaattikuutioiden ja sipulin kanssa paistettua jauhelihaa
Pinaatinlehtiä
Vuohenjuustoa
Valkosipulia, oreganoa ja mustapippuria
Juustoraastetta
Lopuksi paista sen aikaa, että juusto on sulanut ja pizza näyttää valmiilta. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.